content

Byggeriets IT-værktøjskasse

2020

Entreprenørfirmaet Bo Hansen ApS

Bo Hansen finder selv sine IT-værktøjer i Byggeriets IT-værktøjetskasse og sparer tid.

Entreprenørfirmaet Bo Hansen finder selv sine IT-værktøjer i Byggeriets IT-leverandørcenter. Og det er smart, siger Kloakmester Bo Hansen. Der er lidt at gå igennem. Det er en stor omgang at svare på alle spørgsmålene, men alle spørgsmål handler om min egen virksomhed i forhold til størrelse, opgavetyper, kunder og så spørgsmål omkring hvordan jeg bruger IT i dag. Hvis du kender din virksomhed, er det ikke så overvældende, og i en virksomhed som min, kan jeg selv svare på alle spørgsmål. Spørgsmålene handler om dig, så man burde kunne svare på dem, i hvert fald er det vigtige spørgsmål, som skal afklares inden der købes et IT-værktøj.

Jeg brugte en lille time søndag aften på at gå igennem spørgsmålene. For det handler jo egentlig blot om at få sat tiden af og komme i gang. Udbyttet var en anbefaling på konkrete IT-leverandører med navn og kontaktinformation i en prioriteret rækkefølge. Det er fedt at finde ud af præcis hvilke IT-værktøjer man skal gå i dialog med. Man har fri adgang til se IT-værktøjer til alle formål. Det her værktøj, som BASIT stiller til rådighed, kommer til at spare mig for en masse tid på Google.
\

Fuldt overblik over mit IT

Som Gør-Det-Selv kunde får man adgang til sit eget IT-kontrolpanel, med både IT-status, IT-handlingsplan og IT-kravbeskrivelse. Jeg har ikke haft tid til at kigge på alle områderne på mit IT-kontrolpanel endnu, men funktionen med at se konkrete IT-leverandører opfylder en stor del af mit behov på nuværende tidspunkt afslutter Bo Hansen.