content

Kvalitetssikring

2020

Madsen og Grandgård A/S

Med rådgivningen fra BASIT fandt Madsen & Grangård hurtigt en IT-løsning, der nemt strukturerer kvalitetssikringen i virksomheden.

Med hjælp fra BASIT fik Madsen og Grangård hurtigt afklaret hvilke behov og krav deres nye KS-løsning skulle opfylde.

"På BASITs hjemmeside kunne jeg i mit eget tempo udfylde Madsen & Grangårds profil. Det var en behagelig proces fordi jeg løbende kunne vurdere svarene, hvilket gav mig den nødvendige tid og mulighed til at overveje mine svar"- Tina Grangaard.

Udfordring
Madsen & Grangård havde allerede en god kvalitetssikringsproces – de manglede bare at få sat strøm til den. Meget af arbejdet var papirbaseret, og det var en lidt bøvlet proces.

Løsning
I dag har virksomheden en digital KS-løsning. En løsning der sikrer, at virksomheden nemt kan styre og administrere tilsynet og kvaliteten af deres byggeprojekter.

Med løsningen er det nu nemt at knytte tegninger med registreringer og fotos fra marken mv. sammen, så al information for de enkelte byggeprojekter automatisk samles elektronisk.

"BASIT har hjulpet os med at få sat vores IT-krav i bokse, så vi nu har et klart billede af, hvad vi har brug for lige nu, og et overblik over hvad vores behov på sigt kan være, og hvordan vi kan løse dem med vores valgte leverandør", fortæller Tina Grangaard

Tre møder med relevante IT-leverandører
Efter Madsen & Grangårds behov og krav til IT var fastlagt, udvalgte BASIT tre seriøse leverandører, som alle præsenterede relevante løsninger for virksomheden. Denne proces gjorde det nemt og struktureret for Madsen & Grangård at se hvilken løsning og leverandør de syntes bedst om.

"Ved at sammenligne de tre leverandører og løsninger, kunne vi hurtigt pejle os ind på hvilke funktioner vi synes var gode og ikke så gode i forhold til vores virksomhed", fortæller Tina Grangaard.

"BASIT har hjulpet os med at få sat vores IT-krav i bokse, så vi nu har et klart billede af hvad vi har brug for lige nu, og et overblik over hvad vores behov på sigt kan være, og hvordan vi kan løse dem med vores valgte leverandør" - Tina Grangaard.