content

Administration, Produktionsstyring

2020

Poul Larsen A/S

Ny produktionsløsning og uddannelse af medarbejdere løftede virksomhedends hverdag betragteligt.

Poul Larsen A/S i Fjenneslev har været strømførende siden 1946 og lige siden har begreber som udvikling og nytænkning været centrale elementer i virksomhedens specialisering inden for video- og teledata-området samt tågesikring og nu også VVS, gas og energiteknik. Virksomheden består af en EL afdeling med ca. 20 mand og en VVS afdeling med 20 mand.

Poul Larsen A/S kontaktede BASIT og fik gennem en IT-kravbeskrivelse afklaret virksomhedens behov og krav til et nyt økonomisystem samt en ny produktionsstyringsløsning. De ønskede at finde en leverandør, hvor der var et bedre match mellem funktionalitet og økonomi holdt op imod virksomhedens behov og krav. Og det fik de.
Vi har brugt det nye IT-værktøj i 6 mdr. og det kører bare nu. Efter IT-værktøjet blev gennemgået sammen med IT-leverandøren, hvor det blev vist hvordan man oprettede en sag, hvad man skulle være opmærksom på, samt hvad man kunne læse ud fra de forskellige tal. Det gav lige det sidste så nu kører det og det har løftet vores hverdag betragteligt, siger administrationschef Mogens Goldbæk.

Valget af det nye IT-værktøj skete på grundlag af den IT-kravbeskrivelse BASIT udarbejdede sammen med Poul Larsen A/S. Relevante IT-leverandører blev inviteret til at give deres forslag på en løsning, og valgte herefter den løsning, der passede dem bedst.

Hverdagen er blevet noget nemmere hele vejen rundt i virksomheden – lige fra administrationen, henover projektlederne til folkene i marken. Selv de nye folk de ansætter er kørende på systemet efter et kursus med afdelingsleder Hans Peter, fortæller Mogens Goldbæk.

Mogens Goldbæk afslutter med et godt råd til alle der skal implementere et nyt IT-værktøj. - Spar ikke på uddannelsen af medarbejderne. Det er vigtigt at de føler sig 100% trykke ved løsningen for at de får alle gevinsterne.