content

Administration

2020

VVS Centeret Skjern tager et IT-skridt ad gangen

VVS-centeret Skjern fik hjælp fra BASIT da de skulle udskifte deres økonomisystem.

Da det ikke længere var muligt at få opdateringer til det gamle BFC-økonomisystem stod med overfor en udfordring - at finde et nyt og relativt billigt økonomisystem, som opfyldte virksomhedens behov.

Ifølge Henny Karlsen, der er administrationsansvarlig i virksomheden, er det dog ikke nogen nem opgave, når man er en lille virksomhed, der ikke har nogen fast IT-mand ansat.

"Det er svært at overskue de mange produkter på markedet. Og da der er tale om en ret stor investering for en lille virksomhed, vil man selvfølgelig gerne vælge den bedste løsning" - Henny Carlsen

VVS-Centret Skjern valgte at løse udfordringen sammen med BASIT. Gennem klarlægning af behov, fandt BASIT med tre bud på mulige økonomisystemer.

Valget faldt på en basisudgave af et program, som matchede virksomhedens øjeblikkelige behov.

" Det fungerede for os at benytte et uvildigt rådgivningsfirma til at hjælpe os med valget. Og så fik vi det gode råd, at vi skulle starte med en basisudgave, som vi efterfølgende kunne bygge mere avancerede funktioner ovenpå. Dermed slap vi for at forholde os til alle mulige funktioner og løsninger, som vi egentlig ikke havde brug for", fortæller Henny

Næste step i virksomhedens IT-implementering er at montørerne indberetter deres timer på smartphonen i stedet for de håndskrevne ugesedler.

Virksomheden bruger IT-rolle-modeller for at sikre implementeringen, p.t. tester overmontør Michael Østergaard virksomhedens nye tidsregistrerings-løsning før de øvrige medarbejdere skal i gang.

Jeg synes, det er naturligt, at jeg starter med at tage systemet i brug, så jeg har styr på brugen og opsætningen når spørgsmålene fra montørerne begynder at komme, lyder det fra Morten Østergaard